​Business coaching er en dynamisk og fremadrettet metode

Der stilles store krav til ansatte på alle niveauer – og for at finde egne mål og kompetencer i arbejdsopgaverne og samarbejdet, kan coaching støtte og forpligte til ændrede handlinger. Business coaching er en dynamisk og fremadrettet metode, som altid tager udgangspunkt i at opstille klare og specifikke mål.

Jeg hedder Bente Weberskov, og jeg er uddannet business coach. Jeg hjælper, gennem spørgsmål og skabelse af refleksion, med at finde frem til ressourcer og kompetencer med henblik på at opstille konkrete handlinger for at opnå mål. Jeg hjælper primært arbejderpladser i Aalborg, Nørresundby og omegn, men tilbyder business coaching i organisationer i hele Nordjylland.

​Fokus på opnåelse af mål på arbejdspladsen

Business coaching har fokus på opnåelse af mål på arbejdspladsen og er et rum, hvor den enkelte leder eller medarbejder kan reflektere over egen rolle i organisationen. Der skabes selvindsigt og faglig udvikling.

Ofte er det os selv, der skaber de forhindringer, der står i vejen for at vi kan nå vores mål. Gennem businesscoaching kan der arbejdes med at overvinde disse forhindringer og dermed nå mål og drømme, som tidligere virkede umulige.​

Kontakt mig og hør mere om business coaching

Du skal ikke tøve med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvordan business coaching fungerer. Jeg står klar til at besvare spørgsmålene og give dig professionel vejledning.

Ring til mig på telefon: 29 27 05 22 eller skriv til e-mail: bente@weberskov.dk. Så vender jeg tilbage så snart jeg kan.​​

Kontakt mig i dag

Har I brug for vejledning om mine ydelser til jeres virksomhed, kan I kontakte mig via kontaktformularen. 

Jeg vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg har en lang række coachspecialer

Mine coachspecialer er:

  • Coaching af sundhedsprofessionelle og pædagogiske medarbejdere, som står i faglige og personlige udfordringer – både kollegialt og i arbejdet med brugerne.
  • Teamcoaching med henblik på opstilling og opnåelse af fælles mål, vision/mission, værdier, optimering af samarbejdet, øgning af arbejdsglæden mm.
  • Coaching af ledere med henblik på udvikling af relationskompetencer – her kan coaching evt. kombineres med videooptagelser.

​Priser (ekskl. moms)

Supervision / faglig konsultation

1.275,-

​Coaching

​1.275,-

Temadag

​11.000,- eller efter aftale

Bente har mange års erfaring inden for socialt arbejde

​​Bente er uddannet cand. soc. i socialt arbejde, sygeplejerske, supervisor, Marte Meo Terapeut, PD i psykologi, coach og konfliktmægler, samt certificeret i brug af People Tools profilværktøjer. Hun har arbejdet i praksis inden for psykiatri og misbrugsområdet og har i de sidste 21 år primært arbejdet med udviklings- og undervisningsopgaver inden for mange forskellige former for socialt arbejde.​