Professionel konflikthåndtering på arbejdspladsen​

Bente Weberskov, er uddannet konfliktmægler hos Center for Konfliktløsning, og tilbyder konflikthåndtering og mægling til arbejdspladser i Aalborg og Nordjylland, hvor en konflikt mellem to eller flere medarbejdere påvirker samarbejdet i en negativ retning. 

Konflikter er et livsvilkår for mennesker – måden hvorpå konflikter håndteres er af afgørende betydning for menneskelig trivsel. Konflikter kan udvikle sig i en retning, hvor sagen helt ”glemmes”, og hvor de destruktive fjendebilleder kan blive ødelæggende for kontakten og samarbejdet. 

Her kan konflikthåndtering og mægling have afgørende betydning for det fremtidige samarbejde. 

Gennem refleksion kan der skabes nye perspektiver og forståelser for komplekse problemstillinger, hvilket kan bringe medarbejderne videre i arbejdslivet.​

Konflikthåndtering genskaber empatisk kontakt

Gennem dialog sigter konfliktmæglingsprocessen på at genskabe en empatisk kontakt mellem parterne, så de sammen kan skabe tilfredsstillende løsninger på situationen.

Det forudsættes, at deltagelsen i konflikthåndtering er frivillig.

Konflikter er som nævnt en del af menneskelige relationer, og de kan mestres på flere niveauer. 

At kunne forebygge en konflikt kan man komme lang med – længst når man dog ved at kunne håndtere dem. Lykkes de to første ting ikke, kan en styret og konstruktiv konflikthåndtering hjælpe parterne på vej.

Ring til mig og hør mere om konfliktmægling

Kunne du tænke dig at blive bedre til kommunikation på arbejdspladsen? Eller ønsker du konkrete redskaber til konfliktforebyggelse? 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til konflikthåndtering.

Ring til mig allerede i dag på telefon: 29 27 05 22 eller skriv en e-mail til: bente@weberskov.dk. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​​

Kontakt mig i dag

Har I brug for vejledning om mine ydelser til jeres virksomhed, kan I kontakte mig via kontaktformularen. 

Jeg vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Priser (ekskl. moms)

Supervision / faglig konsultation

1.275,-

​Coaching

​1.275,-

Temadag

​11.000,- eller efter aftale

Bente har mange års erfaring inden for socialt arbejde

​​Bente er uddannet cand. soc. i socialt arbejde, sygeplejerske, supervisor, Marte Meo Terapeut, PD i psykologi, coach og konfliktmægler, samt certificeret i brug af People Tools profilværktøjer. Hun har arbejdet i praksis inden for psykiatri og misbrugsområdet og har i de sidste 21 år primært arbejdet med udviklings- og undervisningsopgaver inden for mange forskellige former for socialt arbejde.​