Leder- og teamudvikling

Når både nye og etablerede teams skal løse opgaver sammen, er det vigtigt kontinuerligt at holde fokus på retning, ramme, råderum og relationer.​

Kvaliteten af samarbejdet er altid vigtig, når et team skal samarbejde mod et fælles mål gennem en fælles tilgang. Når arbejdsfeltet er den sundhedsfaglige og pædagogiske verden, kan brugernes problematikker påvirke de kollegiale relationer - engagement og motivation kan gå hånd i hånd med demotivation og magtesløshed.

Ledelse af et team er ligeledes en forudsætning for at teamet kan udnytte sine potentialer og yde en optimal faglig indsats.

Bente anvender bl.a. People Tools personprofil og samarbejdsprofil til udvikling af ledere, den enkelte medarbejder og teams.


Den enkelte leder og medarbejder kan gennem personprofilen få indsigt i egne personlighedstræk, arbejdsadfærd, motivationsfaktorer, styrker og udviklingspunkter.

Samarbejdsprofilen kan afdække teamets samlede personlige kompetencer og evt. mangler, samt give et indblik i, hvorfor opgaver gribes så forskelligt an af teams medarbejdere.


Der vil i arbejdet med både person- og samarbejdsprofilen være fokus på en konstruktiv dialog med henblik på at skabes et fundament for at øge trivsel, effektivitet og relationer på arbejdspladsen.

Læs mere om People Tools profilerne her: www.peopletools.dk.

I leder- og teamudvikling  kombineres person- og samarbejdsprofilerne med coaching, konflikthåndtering og kommunikationstræning.

Kontakt mig i dag

Har I brug for vejledning om mine ydelser til jeres virksomhed, kan I kontakte mig via kontaktformularen. 

Jeg vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


​Priser (ekskl. moms)

Supervision / faglig konsultation

1.275,-

​Coaching

​1.275,-

Temadag

​11.000,- eller efter aftale

Bente har mange års erfaring inden for socialt arbejde

​​Bente er uddannet cand. soc. i socialt arbejde, sygeplejerske, supervisor, Marte Meo Terapeut, PD i psykologi, coach og konfliktmægler, samt certificeret i brug af People Tools profilværktøjer. Hun har arbejdet i praksis inden for psykiatri og misbrugsområdet og har i de sidste 21 år primært arbejdet med udviklings- og undervisningsopgaver inden for mange forskellige former for socialt arbejde.​