Marte Meo Metoden

Bente anvender Marte Meo Metoden i det sociale arbejdes praksis med henblik på at udvikle medarbejdernes kommunikations- og relationskompetencer i samspil med brugerne.

Ligeledes anvendes Marte Meo Metoden til kommunikationstræning internt i personalegrupper.


Marte Meo Metoden er baseret på observation og analyse af videooptagelser af almindelige dagligdags samspilssituationer, hvorigennem det bliver muligt at arbejde konstruktivt med sin egen professionelle rolle som relationsperson.

Marte Meo metoden kan ligeledes bruges som udgangspunkt for udvikling af samarbejdet i en personalegruppe.

Marte Meo Metoden - brug af videooptagelser

Videooptagelserne danner baggrund for vejledning i udviklingsstøttende kommunikation og samspil.​

Der tages udgangspunkt i de videoklip, hvor medarbejderen allerede lykkes i relationen – det er det bedste fundament for motivation til udvikling.

​Bente kobler Marte Meo Metoden til relevant teori. Indenfor demensområder er det f.eks. Tom Kitwoods teori om den personorienterede demensomsorg, indenfor psykiatriområdet er det f.eks. recoveryteorier og indenfor misbrugsområder er det f.eks. Per Revstedts motivationsteori.​

Kontakt mig i dag

Har I brug for vejledning om mine ydelser til jeres virksomhed, kan I kontakte mig via kontaktformularen. 

Jeg vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Priser (ekskl. moms)

Supervision / faglig konsultation

1.275,-

​Coaching

​1.275,-

Temadag

​11.000,- eller efter aftale

Bente har mange års erfaring inden for socialt arbejde

​​Bente er uddannet cand. soc. i socialt arbejde, sygeplejerske, supervisor, Marte Meo Terapeut, PD i psykologi, coach og konfliktmægler, samt certificeret i brug af People Tools profilværktøjer. Hun har arbejdet i praksis inden for psykiatri og misbrugsområdet og har i de sidste 21 år primært arbejdet med udviklings- og undervisningsopgaver inden for mange forskellige former for socialt arbejde.​